top of page

Shoppen

Shop ‘till you drop is een veelgehoorde kreet als het gaat om koopstad Roermond. De stad biedt dan ook een aantrekkelijke combinatie van zelfstandige speciaalzaken en nationale en internationale mode- en warenhuisketens.

 

Vanwege de centrale ligging in de Euregio weten ook veel Duitse en Belgische kooplustigen koopstad Roermond te vinden. Shoppen, een terrasje pikken of een hapje eten; het kan allemaal op wandelafstand in de gezellige binnenstad met zijn vele, unieke winkels. Aantrekkelijk is vooral de ideale mix, met enerzijds de bekende ketens en anderzijds de zelfstandige, charmante speciaalzaken en trendy pop-up stores. Niet voor niets geldt Roermond als dè winkelstad van de Euregio.


De aantrekkingskracht wordt nog versterkt door de aanwezigheid van  het internationaal vermaarde McArthur Glen Designer Outlet, met meer dan 300 outletstores van ‘s werelds meest bekende topmerken en -designers.  Het fashion-paradijs ligt direct aan de binnenstad, op 5 minuten lopen van de Roerkade. 

Shoppen
binnenstad

BINNENSTAD ROERMOND

Roermond staat bekend als dé winkelstad van Limburg. De historische binnenstad biedt een mooie mix aan boetiekjes, speciaalzaken en internationale merken. Alle mogelijke branches zijn vertegenwoordigd en voortdurend wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe winkels. Ook is het centrum van Roermond uitermate geschikt om een terrasje te pikken en langere tijd te vertoeven.

binnenstad

DESIGNER OUTLET ROERMOND

Met een mooie locatie op slechts 5 minuten loopafstand van het historische centrum van Roermond en de Roerkade, biedt Designer Outlet Roermond al jouw favoriete designermerken, de laatste trends en een ruim aanbod aan eetgelegenheden.

bottom of page